Helend Tekenen

034RD_helend-tekenenIn ieder mens schuilt scheppende energie. Deze creativiteit kan door allerlei oorzaken geremd zijn, waardoor een veelheid aan klachten kan ontstaan. Door het stimuleren van het expressievermogen, door middel van tekenen, kunnen opgebouwde blokkades worden opgeruimd om de eigen scheppende energie weer te laten stromen.

Bij het tekenen komt een creatief proces op gang waarbij innerlijke beelden naar buiten worden gebracht. Emoties worden zichtbaar. Dit werkt therapeutisch en leidt tot meer bewust zijn.

034RD_helend-tekenen-2Tekenervaring is niet nodig.

Deze vorm van therapie is o.a. geschikt voor het verwerken van een belast verleden, leren omgaan met ernstige ziekte, rouwverwerking en werken aan innerlijke groei.

WORKSHOPS EN CURSUSSEN bestemd voor mensen die willen werken aan hun innerlijke groei, evenals voor hulpverleners, onderwijskrachten en personal coaches die dit in hun eigen werk willen toepassen.

Ik verzorg de workshops en cursussen voor groepen van vier tot maximaal zes personen in Atelier de la terre.

Op verzoek ook op locatie waarbij het maximaal aantal deelnemers wordt bepaald afhankelijk van de beschikbare ruimte en de behoeften van de cursisten.