Wie ben ik?

roseOpgeleid tot creatief therapeut, teken- en klanktherapeut. Beeldend kunstenaar.

Ik ben werkzaam als zelfstandig kunstzinnig, energetisch therapeut. Ik werkte o.m. in Weert, Breda, Kenia en Moskou in diverse multidisciplinaire teams binnen de gezondheidszorg. Samen met mijn man vorm ik Atelier de la terre, huis voor kunst, healing en creativiteit, aan de Rijksweg Zuid 69 te Sittard.

Ik geef regelmatig cursussen en workshops over het gebruik van klankschalen en gongs aan hulpverleners en verzorgers in verpleeg- en verzorgingshuizen, yoga docenten en personal coaches en verder individuele klankbehandelingen aan iedereen die healing en/of ontspanning zoekt.

Als creatief therapeut verzorg ik workshops en themareeksen waarin gewerkt wordt met diverse therapeutische tekenmethodes en collagetechnieken, bestemd voor mensen die willen werken aan hun innerlijke groei en voor hulpverleners en onderwijskrachten die dit in hun eigen werk willen toepassen.

Gewerkt wordt in groepen van vier tot maximaal zes personen in Atelier de la terre.

Op aanvraag ook op locatie. Het maximaal aantal deelnemers wordt dan in onderling overleg bepaald, mede afhankelijk van de beschikbare ruimte en de behoeften van de cursisten.

Daarnaast geef ik klankconcerten alleen of in samenwerking met een of meer collega’s.